Mooie kerstboom uit eigen Landen voor het Stationsplein

26 november 2021 | 10u35 | Gepost door christian.henn…
De boom wordt uit de tuin gehaald

Gary Peeters, schepen van middenstand en feestelijkheden is duidelijk heel tevreden met deze mooie kerstboom.  “ Met enige fierheid mag ik meedelen dat er dit jaar een bijzonder mooie kerstboom op het Landens Stationsplein zal pronken. Een unieke klepper van meer dan dertig jaar oud, van eigen bodem dan nog wel. De boom werd ons reeds vorig jaar aangeboden door de familie Debref maar omdat de kerstmarkt toen geannuleerd werd, hadden we gevraagd of de boom nog een jaartje als solitair zou mogen blijven staan in hun tuin. Ze stemden toe, waardoor we dit jaar over deze prachtige boom kunnen beschikken.”

De boom  werd door een dakwerker uit de regio in samenwerking met de  groendienst gerooid en naar het centrum overgebracht. (foto) Dit jaar worden maar liefst drie grote verlichte kerstbomen in het centrum van Landen geplaatst. Dit weekend wordt ook de kerstverlichting opgehangen en volgende week krijgen alle deelgemeenten hun eigen kerstboom..

Lees verder onder de foto

De plaatsing op het Stationsplein
De plaatsing van de boom op het Stationsplein

Gary Peeters lanceert een warme oproep : “We zetten dit jaar volop  in op lichtjes en kerstversiering. Ook aan de handelaars wordt gevraagd om bijzondere aandacht te besteden aan kerstsfeer en verlichting. Als iedereen het thuis gezellig maakt creëren we samen een magische sfeer in deze wederom moeilijke eindejaarsperiode."

Lees meer over