Leden van jeugdbewegingen getrakteerd op ontbijtbuffet in Landen

Jeugdbeweging
De stad Landen heeft, in samenwerking met de jeugdverenigingsraad, een ontbijtbuffet aangeboden aan jongeren van de jeugdbewegingen, om hen zo te bedanken voor hun engagement.

Alle leden en leiding in uniform, konden tussen 7 uur en 8.30 uur aanschuiven aan een gezellig ontbijtbuffet op het Venusplein of GO Walshoutem. Jongeren die weinig tijd hadden, konden dit jaar ook een ontbijtpakket afhalen. De overschot van het ontbijt werd geschonken aan Zonder Honger naar bed. “We hebben gezorgd voor een heerlijk ontbijt. Op die manier willen wij de jongeren extra in de bloemetjes zetten. Want dankzij hun waardevolle inzet genieten heel wat kinderen en jongeren elke week van spel en avontuur”, aldus schepen van Jeugd Saartje Ieven.

Lees verder onder de foto

Ontbijt klaarmaken
Het klaarmaken van het ontbijt

De ‘Dag van de Jeugdbeweging’ kan in Vlaanderen jaar na jaar rekenen op heel wat belangstelling. Zowel kinderen als leiding trekken hun uniform aan om naar school of naar het werk te gaan. Het is het moment bij uitstek om te laten zien hoe trots ze zijn op hun jeugdbeweging. Dit gebeurde dus ook in Landen.

Lees meer over