Hondenweide Landen krijgt er enkele bankjes bij

27 juli 2021 | 11u36 | Gepost door christian.henn…
In de hondenweide
De Raad voor Dierenwelzijn Landen meldt dat de hondenweide in Landen, sinds enkele maanden geopend, nu al een groot succes is. (Foto Dierenwelzijn) Er worden weldra enkele zitbankjes geplaatst.

Vaak zijn in de hondenweide groepjes honden te vinden die heerlijk los kunnen lopen. De Raad voor Dierenwelzijn is bezig om nog een aantal punten te verbeteren, zoals o.a. het plaatsen van bankjes.

De hondenweide is één van de projecten waar de Dierenwelzijnsraad actief aan meewerkte. Dankzij de hoge omheining kunnen de honden daar in alle veiligheid loslopen, uiteraard onder toezicht van hun baasjes. Er staat een bord met duidelijke spelregels voor hond en baasje en een bank waar de hondeneigenaars kunnen toezicht houden terwijl hun hond speelt. Er is uiteraard ook gezorgd voor een vuilnisbak en een dispenser voor hondenpoepzakjes.

Dankzij de hondenlosloopweide aan de Ernest Pittonlaan is er in Landen een plek waar alle honden, groot en klein, jong en oud, zich vrij kunnen uitleven, rennen en spelen, onder toezicht en begeleiding van hun eigenaars.

Info: https://www.landen.be/hondenlosloopweide

Lees meer over