Herfstwandeling in Laar voor honden van Spaans dierenasiel

16 september 2021 | 15u01 | Gepost door christian.henn…
Wandeling met honden
Op zondag 19 september is er in Laar, deelgemeente van Landen, een herfstwandeling ten voordele van de honden in Spanje van 'Paws from San Anton Moron'. Liefst met honden, maar het kan ook zonder viervoeter.

De organiserende vzw bestaat uit een kleine groep van vrijwilligers die het dierenasiel in Moron de la Frontera in Sevilla ondersteunen met medische hulp, zoeken naar adoptiegezinnen,  bemiddelen bij de adoptie en de honden reisklaar maken en zorgen voor transport naar België.

Het is de derde herfstwandeling die georganiseerd wordt met vertrek aan de Tiendschuur, aan de Heuvelhofstraat in Laar. Er zal de hele dag een medewerker van het hondenasiel in San Anton de la Frontera aanwezig zijn. Men kan inschrijven vanaf 13 uur en om 18 uur eindigen de activiteiten.

Het gaat om een rolstoelvriendelijke wandeling van 5 kilometer, liefst met viervoeters, maar ook wandelaars zonder hond zijn welkom. Voor elk hondje is er een rijkelijk gevulde goodiebag voorzien. Er is ook een stand met prachtig houtsnijwerk, shop, infostand, een grote tombola tafel en er kan ter plaatse ook iets genuttigd worden.

Info: 0493 52 28 59, of mia.dotremont1@telenet.be

Lees meer over