De wijk Korea deelt vervoer in Landen

22 november 2021 | 14u35 | Gepost door christian.henn…
Vervoer delen
Volgend jaar introduceert de stad Landen deelmobiliteit in de woonwijk Korea. ‘Wij willen nu alvast weten hoe jij je verplaatst en welke vervoersmiddelen je zou willen testen en gebruiken. Vul daarom de korte enquête in, of beter nog, kom op woensdag 24 november tussen 16 en 18 uur naar de Democratielaan.

Bewegen.net, de provincie Vlaams-Brabant, de stad Landen en CNUZ , de sociale huisvestigingsmaatschappij,  werken samen om deelmobiliteit in de woonwijk Korea in Landen te introduceren. In 2022 zullen de inwoners allerlei vervoersmiddelen delen en de mogelijkheden daarvan ontdekken. Iedereen mag deze vervoersmiddelen gebruiken, maar de speciale aandacht gaat toch naar de inwoners van de betrokken wijk.

‘We organiseren een eenvoudige bevraging waarbij we te weten willen komen hoe u zich nu verplaatst en welke vervoersmiddelen u zou willen testen en gebruiken. Zo willen we zorgen voor een geschikt aanbod in uw buurt. U kan de bevraging online invullen via het webformulier of komen op 24 november tussen 16 en 18 uur naar de Democratielaan. Wij trakteren voor elke ingevulde bevraging op iets lekkers’, aldus een mededeling van het stadsbestuur.

Webformulier online bevraging: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfwk70ZVngl9-t-Mo0ib2AMrMjtAEUa8fx7AC9TNZBcJJFGiA/viewform

Info: https://www.landen.be/onze-buurt-deelt-vervoer?fbclid=IwAR2NGXXMzStkvmZDwobwA0GSVqsX1BNd99sZHqJ8Nn1RoSyzVo9I9S34Q5U

Lees meer over