vtbKultuur Kortenaken organiseert fysieke activiteiten vanaf augustus

vtb
Met de recent aangekondigde versoepelingen kunnen we alleen maar blij zijn. Nu, vermoedelijk, zowat iedereen zijn obligate terrasje achter de rug heeft, vindt VTBKultuur Kortenaken het de hoogste tijd om fysiek weer van de partij te zijn.

“Toegegeven”, zegt Kelly, de lokale verantwoordelijke VTBKultuur, “eenieder kijkt er toch naar uit om samen aan allerlei leuke evenementen te kunnen deelnemen, en af te sluiten met een terrasje? Uiteraard blijven we elk evenement coronaveilig inrichten, met aandacht voor de geldende maatregelen.”

Vanaf augustus met biedt VTBKultuur Kortenaken tickets aan voor de musical 1830 en herneemt de uitgestelde Knipoogdag, het culturele stadsfestival in Ieper. Hier gaat de afdeling in een kleine groep deelnemen aan een wandeling. In de namiddag kan je op eigen houtje de stad verkennen. Tot slot kan je op zondag 15 augustus in eigen bubbel - die maak je zo groot als je zelf wil - op klank-fietstocht. Er zijn vier verschillende fietstochten uitgestippeld, van kort tot wat langer. Afsluiten doe je met een picknick in het gras.

Info: kortenaken@vtbkultuur.be

Lees meer over