Is Kortenaken nu vervloekt met zo’n stel dwazen?

7 oktober 2021 | 18u38 | Gepost door rik.poulman@te…
feminis

Waart er na corona een ander soort virus door Kortenaken? Je zou je oprecht die vraag kunnen stellen nu Tejater Feminis zich waagt aan de gekke komedie “Dwazen” van succesauteur Neil Simon.

De auteur situeert zijn stuk ergens op het eind van de 19de eeuw in een Oost-Europees land, maar het zou evengoed een Vlaams dorp als Kortenaken kunnen zijn. Hoe dan ook, het dorp is vervloekt, althans in het stuk. Om kort te zijn, het stuk draait om mensen die vooruit willen komen, die bang zijn, die verliefd of verdrietig zijn. De dwazen houden iedereen een spiegel voor. Misschien herkent het publiek er zich een beetje in.

Voor u spelen Anne Jordens, Marijke Hendrickx, Ludo Cockx, Conny Wouters, Rebecca Dox, Claire Frickx, Ineke Vandevelde, Laïs Lauwereins, Johnny Blockmans en Jos Coomans. De regie is in handen van Stefan Niemierowski en Danny Vanroy zorgt voor de muzikale inslag. Teksthulp is Paula Vanlaer.

Opvoeringen op vrijdag 22, zaterdag 23, vrijdag 29 en zaterdag 30 oktober, telkens om 20 u. De opvoeringen hebben zoals steeds plaats in GC Den Hoek in Kortenaken. De inkomprijs bedraagt 10 euro. Plaatsen reserveren kan via de bestelpagina op website https://tejaterfeminis.be/contact-1, via Anne Jordens (0476 26 76 99 en Marijke Hendrickx  0479 65 12 31.

Lees meer over