Bib van Keerbergen sluit even de deuren

bib sluit even de deuren
Omdat de bibliotheek van Keerbergen zal overschakelen naar een nieuwe bibliotheeksoftware, sluit het van vrijdag 19 februari tot en met woensdagnamiddag 3 maart de deuren.

“We stappen over van een provinciaal, naar een overkoepelend Vlaams systeem", verduidelijkt de bevoegde schepen, Marc Vangrunderbeeck (CD&V). "Om de overgang vlot te laten verlopen en om de nodige opleiding te voorzien voor de medewerkers zal de bib haar deuren sluiten van vrijdag 19 februari 2021 tot en met woensdagnamiddag 3 maart 2021. Vanaf woensdagavond 3 maart 2021, om 18 uur, is iedereen weer welkom." 

De inlevertermijn van boeken die in die periode dienen te worden binnengebracht wordt automatisch verlengd tot en met zaterdag 15 maart. Er wordt dan ook gevraagd om de uitgeleende materialen bij te houden tot na de sluitingsperiode, en ze niet in de inleverbus te droppen.

Tijdens de sluitingsperiode kan men tijdelijk het “mijn bibliotheek”-account niet gebruiken. Het e-boekenplatform “CloudLibrary” en de fundels blijven wel beschikbaar, en voor de kranten kan men nog steeds terecht in de persdatabank van GoPress.

Lees meer over