Studentenclub Freya in de bres voor Bram’s Foundation

17 december 2020 | 10u09 | Gepost door christian.henn…
Studentclub Freya
Sinds vorige maand is Studentenclub Freya bezig met een actie voor het goede doel, deze keer ten voordele van Bram's Foundation, een organisatie uit Hoegaarden. (foto archief)

In België̈ kampt 1 op 5 jongeren met psychische problemen. Elk jaar zijn er 2000 gevallen van zelfdoding. Bram’s Foundation wil deze jongeren helpen om zelfdoding te voorkomen. 

Studentenclub Freya zet zich in om psychische problemen bij jongeren bespreekbaar te maken, en dan vooral in de regio Tienen en omstreken.

De actie bestaat uit drie delen: er zijn verwenboxen verkocht in samenwerking met Dragon Roast, Tiense koffiebranderij. Deze actie bracht maar liefst 315 euro op. Studentenclub Freya verhoogde dit bedrag tot 350 euro.

Er worden eveneens kilometers gewandeld op STRAVA. Met de #Bramsmentalwellnesschallenge club op Strava wandel of loop je mee om jongeren met psychische problemen een hart onder de riem te steken. Hiervoor moet je de app ‘Strava’ downloaden, en je registeren onder de club Bram’s mentalwellness challenge. Dit kan eventueel samen met de playlist van Freya op ‘Spotify’. Zoek de playlist #Bramsmentalwellnesschallenge,  beluister de nummers en voeg enkele nummers toe die jouw psychisch welzijn een boost geven Info:  studentenclubfreya@gmail.com

Lees meer over