Sarah Verdeyen uit Hoegaarden in The Voice

Sarah Verdeyen doet mee aan The Voice
Vrijdag 5 februari start het nieuwe seizoen van The Voice Van Vlaanderen en dankzij Joanne Van Bastelaere kreeg Sarah Verdeyen uit Hoegaarden ook haar kans. Omwille van het meest besproken virus van het jaar is alles uitgesteld geweest. Wie Sarah wil volgen kan dit doen via instagram @sarah_verdeyen_the_voice

“Deze vrijdag zijn wij nog niet te zien maar we houden jullie zeker op de hoogte indien jullie interesse hebben”, zegt Sarah die in Hoegaarden ook gekend is als de vriendelijke serveerster in café Den Venetiaen. Door corona is dit uiteraard al een tijdje geleden.

Sarah Verdeyen (26j) is afkomstig uit Leuven, maar ze woont al zeven jaar in Hoegaarden. Iedereen kent haar als de vriendelijke serveerster van Den Venetiaen. Sarah trad  op donderdag 8 augustus 2019 op het podium van Plèkmuziek in Hoegaarden op (foto),  als ‘Sarah & The Hattricks. ‘Het werd een onuitgegeven combinatie van een prachtstem en Pikke Punks doorgewinterde muzikanten’. Ooit wil ik op het podium van Rock Werchter staan”, lachte Sarah toen. Nu is het dus The Voice van Vlaanderen.

Sarah werkte ook mee aan andere projecten, namelijk als frontvrouw van Viral Crush, die rock, blues en metal brengen. En dan was er ook nog Isadore waar ze backing vocals doet en piano speelt.

Lees meer over