Sarah Verdeyen moet niezen in The Voice

Sarah Verdeyen in The Voice
Nu vrijdag 5 maart is het optreden gepland in The Voice van Sarah Verdeyen, die tot voor kort in Hoegaarden woonde en bekend is als serveerster in Den Venetiaen. Het nieuwe seizoen van The Voice van Vlaanderen is al enkele weken gestart en het was even wachten op Sarah.

 Over haar optreden mag Sarah niets vertellen, maar ze is wel opgenomen in het promofilmpje voor de VTM-uitzending, waarin ze niest. Ze maakt er zelf allusie op, op sociale media: “Iedereen duimen en hopen dat ik de volgende ronde kan halen.  Bedankt allemaal voor jullie steun en..... wacht: HATSJOEM. Yep, niezen is nu wel een dingetje . Hopen dat mensen niet bang zullen zijn voor mij vanwege Corona. Ik mis die momenten waar we konden knuffelen en kussen en niezen zonder dat vreemde gezichten jouw kant op kijken en zonder bang te zijn om iemand ziek te maken .  Deze vrijdag wordt een flashback naar iets beters en hopelijk geniet je ervan “, tot daar de boodschap van Sarah op facebook.

Sarah Verdeyen (26j) afkomstig uit Leuven, woonde zeven jaar in Hoegaarden, maar is nu naar Tienen verhuisd. Iedereen kent haar als de vriendelijke dienster van Den Venetiaen waar ze nauwelijks aan de muziek kon weerstaan, zelfs als ze achter de toog stond. Sarah woont nu in Tienen en heeft ander werk gevonden in de zwembaden sector. “Maar ik zal nog wel geregeld naar Den Venetiaen komen”, zegt Sarah.

Lees meer over