Rudy Sullivan zingt al ruim 40 jaar en heeft eindelijk fanlokaal in Hoegaarden

7 mei 2022 | 15u14 | Gepost door christian.henn…
Rudy Sullivan zingt in Hoegaarden

Rudy Sullivan (61j) een geboren en getogen Tienenaar, die nu in Grimde woont,  zingt al meer dan 40 jaar, maar tot op heden had hij nog geen fanlokaal. Dat heeft hij nu bij Mick Deville en Anita Op de Brug in Hoegaarden. “Het is een mooie manier om samen te zijn met de fans en enkele keren per jaar iets te organiseren”, aldus Rudy.

“Ik ben in 1981 beginnen te zingen onder begeleiding van Mick Deville aan zijn piano. Dat was toen een zangwedstrijd in de Dragonder in de Potterij in Tienen. Mijn moeder had tot het begin van de jaren ’80 het café Casino, aan het Stadspark en daar zong ik regelmatig. Zo hebben ze mij aangezet om deel te nemen aan zangwedstrijden. Drie jaar lang heb ik niets anders gedaan dan zangwedstrijden overal in het land. Op het Brabants songfestival won ik een plaatopname en zo is alles begonnen”, vertelt Rudy.

Lees verder onder de foto

Rudy Sullivan met Mick en Anita
Rudy in het midden met Mick en Anita

Tussen hemel en aarde

Ondertussen heeft hij vijf singles, een LP, twee full CD’s en een CD single uitgebracht en trad hij overal in België op. “Einde van dit jaar komt er een nieuwe full CD met liedjes op in vier talen. Mijn bekendste hit is ‘Tussen hemel en aarde’, waar ook een clip van bestaat”, vertelt Rudy. Met dat lied wijdde hij ook zijn nieuwe fanlokaal in (foto).

“Ik had nog geen fanlokaal, maar het feit dat ik Mick en Anita goed kende heeft uiteraard meegespeeld. Ik hoop hier volgend jaar misschien een show te kunnen organiseren”, aldus Rudy. Bij de opening traden nog andere artiesten op zoals Schilla, Ambi John en uiteraard Mick Deville zelf. Mick speelde vroeger o.a. bij The Wallace Collection, Classic Illustration, The Spiders, bij Lange Jojo, bij Annie Cordy en nu nog altijd met de Kaztaars.

Alleszins Rudy Sullivan zal in Hoegaarden zeker nog te zien zijn bij de eerstvolgende kermis Op de Brug. Maar optredens heeft hij overal in het land, volgend weekend nog in Rijkevorsel.

Bekijk de foto hieronder

Fanlokaal Sullivan Hoegaarden
De banner van het fanlokaal

Lees meer over