Leer zelf een verhaal schrijven in ’t Paenhuys in Hoegaarden

Curus verhalen schrijven

Jeugdhuis ’t Paenhuys pakt uit met een nieuwe Galm cursus: creatief schrijven voor volwassenen. Zowel onervaren als ervaren schrijvers zijn welkom. Breng je verhaal tot leven in deze praktische 10-lessenreeks, die start op 4 februari.

Wil je de karakters in je verhalen echt tot leven doen komen? Ben je op zoek naar praktische tips om de wereld van je verhaal te beschrijven? Of wil je een dialoog schrijven die echt tot je lezers spreekt? Gedurende tien lessen werk je met ervaren schrijfster Ellen via praktische tips en oefeningen aan je schrijftechniek en -stijl. Geschikt voor beginnende en meer ervaren schrijvers die samen verhalen willen creëren in een ontspannen sfeer.

Lesgeefster Ellen’s hoofd zit vol verhalen. Als je haar ziet dagdromen, dan speelt er waarschijnlijk net een boeiende scène die haar aandacht opeist. Sinds ze zes jaar oud is, pent ze kortverhalen en poëzie. Als tiener kwamen daar ook langere verhalen bij, tot ze in 2018 haar eerste boek schreef. Sinds 2021 volgt ze haar droom om van woorden te leven en startte ze haar eigen bedrijf om teksten te schrijven.

Lokaal Wijngilde

Deze 10-delige lessenreeks vindt plaats in het lokaal van de Wijngilde van jeugdhuis ’t Paenhuys, aan de Stoopkensstraat in Hoegaarden, elke vrijdagavond van 19 tot 21 uur. De startdatum is vrijdag 4 februari.  De lessenreeks loopt elke vrijdag tot 3 juni. Tijdens vakanties en op feestdagen is er geen les.

Alle 18 plussers zijn welkom. De cursus kost 100 euro, 125 euro, of 145 euro, naar gelang het tarief waar men in valt, van sociaal tot basis - en plustarief. Meer informatie via info@paenhuys.be of +32 494 63 01 02

Lees meer over