Jeugdhuis de Klup Hoegaarden heropent normaal samen met de horeca

26 mei 2021 | 10u36 | Gepost door christian.henn…
De heropening van de Klup voorzien op 9 juni
Jeugdhuis de Klup is tijdens de hele lockdown vanaf 13 maart 2020 tot nu welgeteld een paar weken in oktober vorig jaar open geweest (foto). Het hele interieur werd opgefrist, er kwam een nieuw lokaal bij en buiten werd een nieuw terras aangelegd. “Toch heropenen we nu pas op 9 juni”, zegt voorzitter Kim Hennuy. De eerste activiteit wordt alvast de ontbijtactie op vaderdag.

“We hebben gewacht op het binnenplan. Enkel het terras openen is niet haalbaar bij de Klup. We hebben pas laat 's avonds zon op ons terras, waardoor het niet aangenaam is om eerder buiten te zitten. Ook de regen is de voorbije dagen voor veel horecazaken een spelbreker geweest. We zetten nu alles in op 9 juni.”, aldus de voorzitter.

Hoewel er versoepelingen aankomen heeft de Klup dit jaar toch niet geopteerd voor een ontbijtbuffet in het jeugdhuis aan de sporthal zelf op vaderdag, maar werd gekozen voor een bestel- of afhaalformule, zoals vorig jaar. Er zijn al meer dan 150 inschrijvingen, maar het ontbijt aan huis op zondag 13 juni kan nog besteld worden tot 2 juni. Het jeugdhuis zorgt voor een leuke verrassing voor alle papa's en pluspapa's op vaderdag. Er is keuze tussen drie ontbijtpakketten, met bubbels 20 euro, gewoon 15 euro, en voor kinderen 12 euro. Het wordt aan huis geleverd in Hoegaarden en buurgemeenten, maar kan ook afgehaald worden in het jeugdhuis, Tiensestraat 43, tussen 7.30 uur en 10.30 uur.

Info: https://forms.gle/pRmP5bVD3VnWBzsj7

Lees meer over