Inzamelactie voor Pepinster in Hoegaarden

4 augustus 2021 | 09u59 | Gepost door christian.henn…
De hulpactie aan de garage
Anneke Alderweireldt en Werner Sabo zijn al een tijd in de weer om hulpgoederen naar Pepinster over te brengen. Zo zijn ze al vorige week koffiekoeken en broden gaan brengen, evenals poetsmateriaal. Nu doen ze nog een oproep om producten binnen te brengen, aan de garage (foto) Tiensestraat 77 in Hoegaarden.

Voeding in blik of brick, zoals stoofvlees, ragout, ravioli, spaghetti saus, vol-au-vent, soep, Weense worst en snoep is welkom. Er is nood aan limonade, chocolade, chocomelk en chips , verlengkabels, microgolfovens en campingvuurtjes .De suikers en de zouten in ‘de ongezonde voeding’ laat de mensen toe om verder te wroeten om hun huis op orde te krijgen.

Op woensdag 4, donderdag 5 en vrijdag 6 augustus van 14 tot 19 uur kan alles binnengebracht worden in de garage van Anneke Alderweireldt aan de Tiensesestraat. “Zaterdagmorgen laden we alles in, halen we 100 verse broden , 200 koffiekoeken en 200 sandwiches op bij de bakkerijen  Het Brood. en Patisserie Sven en An. Werner Sabo en Joost Fets zorgen voor het vervoer”, aldus Anneke Alderweireldt.

Info: https://www.facebook.com/alderweireldt.anneke

Lees meer over