Inclusie picknicktafel in het park van Hoegaarden

12 mei 2021 | 16u15 | Gepost door christian.henn…
Picknicktafel in het park
In het park van Hoegaarden kunnen nu voortaan rolstoelgebruikers gebruik maken van een inclusie picknicktafel, geplaatst in het onderste deel van het park.

Even tot rust komen, gezellig samen een babbeltje doen, een hapje en drankje nuttigen. Dat kan aan picknicktafels, als ze inclusief zijn. Geschikt voor jong en oud en ook voor wie moeilijk stapt of in een rolstoel zit. Deze duurzame picknicktafel in Hoegaarden is gemaakt door de eigen technische dienst van de gemeente, met advies van gemeenteraadslid Stefan Puttemans, zelf rolstoelgebruiker.

De picknicktafel staat sedert kort in het tweede deel van het park, om zo ook de bewoners van het woonzorgcentrum de mogelijkheid te geven om bijeen te zitten, te babbelen al dan niet met een drankje of een hapje. Men heeft het tafelblad verlengd en de zitbanken verkort, zo kan men nu met een rolstoel gemakkelijk aanschuiven.

Op de foto schuiven gemeenteraadslid Stefke Puttenmans, schepen Filip Havet en burgemeester Jean-Pierre Taverniers aan de picknicktafel aan

Lees meer over