Hulp aan Centre Jeunesse “ Espace Nô” te Pepinster vanuit Tienen en Hoegaarden

Anneke met Werner en Frank
Op 13, 14 en 15 augustus stapten Werner Sabo en Frank Geurts (Foto Alderweireldt) van Oostende naar Tienen. Een zware tocht van 173km, dag en nacht stappen, weinig slaap. Men kon beide heren sponsoren per kilometer. Voor deze oproep kwam een ongelooflijke respons. Liefst 16.727 euro werd ingezameld. Op donderdag 9 september vertrekken alle sponsors vanuit Hoegaarden bij Anneke Alderweireldt, richting Pepinster.

Met de ingezamelde sponsoring wordt de naschoolse opvang en jeugdcentrum “Espace Nô’ te Pepinster voorzien van didactische speelgoed, slaapmatjes, stoeltjes en een groot aantal hobby materiaal voor de jeugd. Dit alles werd door de grote watersnood op 14 juli uit het centrum meegesleurd. De gemeente Hoegaarden sponsorde eveneens met ICT materiaal.

Vertrek in Tiensestraat

Op donderdag 9 september trekken alle sponsors en helpers van het eerste uur, in colonne richting Pepinster . Alle gesponsorde goederen zullen er afgegeven worden in het Centre Jeunesse “ Espace Nô”aan de  Rue la Nô 51, in Pepinster. Het vertrek is voorzien om 12.45 uur ter hoogte van de Tiensestraat 77, in Hoegaarden. De aankomst is gepland omstreeks 14 uur in Pepinster.

Dit kon nooit gebeuren zonder de hulp van vele mensen die op de rekening “ Werner stapt” een storting hebben gedaan. Nooit zonder de hulp van winkeliers die kortingen hebben gegeven, o.a. Naaimachines Declercq en VM Computers , allebei uit Tienen. Met wat rest op de rekening zullen goederen aangekocht worden waar de getroffen mensen nood aan hebben. Na de vele keren de getroffen regio voorzien te hebben met ingezamelde hulpgoederen die verzameld werden in de garage van Anneke Alderweireldt , zijn er veel contacten genoteerd. Er kan heel snel gereageerd worden op een vraag. De getroffen regio zal nog veel hulp nodig hebben , dit kan nooit op één jaar hersteld worden.  Er kan nog steeds gestort worden op rekening BE72 0019 1215 2916

Info:  annekealderweireldt007@gmail.com  , 0474 34 37 13

Lees meer over