Geen 11.11.11. ophaling aan huis, wel een lezing in Hoegaarden

2 november 2021 | 18u13 | Gepost door christian.henn…
Tijdens een vorig wereldfeest
Dit jaar is het thema van de 11.11.11. campagne 'Investeer mee in een betere wereld'. ‘Omdat uit bevraging bij de vrijwilligers bleek dat er nog onvoldoende draagkracht was om dit jaar al van deur aan deur te gaan, vragen we jouw steun aan 11.11.11 via een online gift’, aldus de organisatie. Op vrijdag 5 november is er alvast een lezing in het Paenhuys voorzien.

‘Vorig jaar waren we verplicht om onze lezing met Bleri Lleshis af te lasten en ook dit jaar hebben we nog geen wereldfeest (foto) georganiseerd, door corona. Toch willen we een verhaal brengen van verbondenheid, solidariteit en duurzaamheid. Daarom hebben 11.11.11 Hoegaarden, GROS Hoegaarden en JH 't Paenhuys  Bleri Lleshi weer uitgenodigd voor een lezing en een gesprek', aldus Greet Van Cauwenberge.  De lezing vindt plaats op vrijdag 5 november om 20 uur in ’t Paenhuys aan de Stoopkensstraat.

Bleri Lleshi houdt een pleidooi om de huidige crisis aan te grijpen als een opening voor een meer sociale, duurzame en rechtvaardige samenleving. In zijn boek ‘Wat na corona? Brief aan Vlaanderen. Wat na Corona?’ wil Bleri Lleshi de boodschap meegeven dat hij om Vlaanderen geeft en heel wat positieve signalen rondom hem ziet. Bleri Lleshi is politiek filosoof, docent aan de UC Leuven-Limburg, documentairewerker en jongerenwerker in Brussel. Deelname kost 5 euro en gaat rechtstreeks naar 11.11.11.  Inschrijven en betalen kan via:  activiteiten.11.be/project/34075 

Online giften kunnen gebeuren via https://acties.11.be/nl-NL/project/inzamelactie-van-online-giften-voor-11-11-11-c67d6 . Voor giften vanaf 40 euro krijgt men automatisch een fiscaal attest. Wie toch zijn envelop kwijt wil, kan bellen naar 0497/60.65.00 .

Lees meer over