‘Fit à la Kat’ bij ChillOut in Outgaarden

Katrien Vits in actie
Katrien Vits is al langer gekend als leidster van de dansshow ‘Get on up’ van jeugdhuis de Klup, die dit jaar niet kan plaats vinden. Maar Katrien start nu met danslessen voor volwassenen, in de ChillOut aan het oude voetbalveld van Outgaarden. ‘Fit à la Kat’ is de naam van het project.

“Ik geef al jaren dansles aan de dansers van jeugdhuis De Klup, maar een extra uitdaging kwam als geroepen.  Er is altijd veel vraag geweest voor danslessen voor volwassenen, maar het wordt nu pas in een hip concept gegoten. Fit à la Kat is een nieuwe dansgroep voor volwassenen”, vertelt Katrien (foto ©Joni Stoffelen)

“De workout lessen omvatten cardio, powerdance, aerobic en krachtoefeningen op muziek. De muziek verandert elke maand in een nieuw thema. Zo komt er thema Afrika, retro, Vlaams, ... Het hoofddoel van deze workouts is puur plezier, genieten en loslaten. Elke les kan aangepast worden aan ieders niveau, zodat iedereen zijn plezier er in kan vinden”, aldus Katrien.

Lees verder onder de foto

ChillOut zomerbar

Op 28 augustus is er een gratis try out. De eerste workout begint op zaterdag 4 september. De workout gebeurt telkens van 10.30 uur tot 11.30 uur in zomerbar ChillOut (foto) aan de Jongensschoolstraat in Outgaarden, in samenwerking met jeugdhuis de Klup.

Meer informatie op de facebook - of instagrampagina Fit à la Kat. Inschrijven kan via www.fitalakat.be 

Lees meer over