De Lenteplantenbeurs in het Park van Hoegaarden komt eraan

Plantenbeurs in het Park
Het is ondertussen een traditie geworden in Hoegaarden: de lenteplantenbeurs de week voor Palmzondag. Vorig jaar kon deze activiteit niet plaats vinden, maar ze staat dit jaar op zondag 21 maart weer gepland. Lang geleden dat er nog eens een activiteit gepland werd.

Plantenbeurzen zijn een oude traditie in het Park, al van in de tijd van de Vlaamse Toontuinen en de Tuinen van Hoegaarden. Steeds dezelfde locatie, maar met een andere naam.

Op zondag 21 maart vanaf 10 uur kan eenieder weer op planten- en bloembollen ontdekkingstocht gaan in het Park van Hoegaarden. De gespecialiseerde standhouders met een uiteenlopend plantenaanbod staan de mensen te woord en helpen met de realisatie van hun droomtuin.

De plantenmarkt kan bezocht worden tussen 10 en 18 uur en uiteraard moet eenieder zich aan de coronamaatregelen houden. Het zal dus niet zijn zoals bij de vorige plantenmarkten, zoals o.a. op de foto in 2019. De toegang tot het Park aan de Houtmarkt 1 en de  parking aan de begraafplaats  in Elst, zijn gratis.

Lees meer over