Clayhunters Meldert schieten voor Bram’s Foundation

12 augustus 2021 | 11u54 | Gepost door christian.henn…
Clayhunters in actie
De Clayhunters uit Meldert organiseren na een jaar onderbreking door corona, op zaterdag 21 en zondag 22 augustus een kleiduifweekend aan de Waversesteenweg in Hoegaarden, ten voordele van Bram’s Foundation.

Het wordt een schieting met oefenput, initiatie, trap en jachtparcours. Patronen zijn ter plaatse te verkrijgen en deelname aan de wedstrijd is alleen mogelijk voor wie een sportschutterslicentie heeft, of jachtverlof of Model 4. Er is een prijzentafel van 2500 euro voorzien. Er is ook een centrale tent waar iedereen terecht kan voor drank en snacks. De opbrengst van deze schieting gaat naar Bram’s Foundation. Info:016 76 61 71

Bram’s Foundation werd in maart 2019 opgericht in Hoegaarden. een initiatief Gerrit De Cort en Wendy Dupont die hun kind hebben verloren aan zelfdoding. Ze willen hiermee de aandacht vragen voor jongeren met depressieve klachten en ervoor zorgen dat ze terug geïntegreerd worden in de maatschappij. Bram ’s foundation heeft als doel jongeren met of zonder depressieve klachten in beweging te brengen door hen te informeren, inspireren, motiveren en te ondersteunen. De rode draad is de ontmoeting tussen deze jongeren en ervoor zorgen dat ze veerkrachtiger worden. Wie deze organisatie zo wil steunen kan steeds storten op rekening BE78 7340 4631 5586 .

Lees meer over