30ste editie holle wegen jogging weer een jaar uitgesteld

29 juli 2021 | 14u51 | Gepost door christian.henn…
Tijdens de laatste Jogging in 2019
De organisatoren van de Hoegaardse Holle Wegen Jogging hebben de knoop doorgehakt en beslist de 30ste editie van de jogging te verplaatsten naar 2022. De 30ste editie die een feesteditie moest worden is nu al voor de tweede maal uitgesteld.

De Holle Wegen Jogging was voorzien op 18 september van dit jaar, maar verhuist naar 2022. “De voorwaarden waren nogal moeilijk. We kregen een heel protocol i.v.m. corona van de gemeente, waarbij de mensen in de zaal moesten blijven zitten. Er konden ook geen plaatselijke inschrijvingen gebeuren, waardoor we heel wat plaatselijke lopers zouden mislopen. Zo zou de 30ste editie die een feesteditie moet worden, in mineur verlopen zijn. Vandaar dat we beslist hebben alles op volgend jaar te zetten”, zegt Michel Evers, hoofdorganisator..

De Holle Wegen Jogging is een klassieker georganiseerd door  ”Hoegaarden Sport”, een feitelijke vereniging met als basis de twee Hoegaardse  jeugdhuizen De Klup en ’t Paenhuys. Indertijd werd gestart met de jogging onder impuls van Mil Es, Guy Caubergs en Michel Evers. De Hoegaardse jeugdhuizen, die al ervaring hadden met loopwedstrijden, leverden de medewerkers.  In totaal zijn er de dag van de organisatie toch een 130-tal mensen nodig, seingevers niet meegerekend. Afspraak in 2022.

Lees meer over