“Vrolijk meisje met veel energie”

sara
Een meisjesdroom die uitkomt voor leerkracht Sara Reinquin uit Glabbeek. Zopas verscheen haar prentenboek “Alieke, het Rommelmieke” dat gaat over een vrolijk meisje met veel energie.

Sara is een leerkracht lager onderwijs in Glabbeek. Zij droomde ervan om een eigen prentenboek te schrijven. Met de hulp van haar collega, kleuteronderwijzer Korneel Kenens kwam haar personage helemaal tot leven.

“Prentenboeken en voorlezen is een dagelijkse bezigheid en in een klas kan je nooit genoeg boeken hebben”, weet Sara. “Met het idee de wereld te redden van al het rommelige speelgoed kwam dit boek tot stand. Ze hopen om andere leerkrachten en ook ouders, maar vooral de kinderen te inspireren met dit verhaal.

Het prentenboek “Alieke het Rommelmieke” gaat over een vrolijk meisje met veel energie die op de voet gevolgd wordt door haar beste vriend Koning Karel. Als de rommel niet wordt opgeruimd, komt Alieke het wel halen! Dit nieuw kinderboek helpt leerkrachten, ouders en kinderen op een speelse manier om een rommelig huis of een rommelige klas te vermijden of kinderen die niet willen opruimen hun speelgoed netjes te leren opbergen.

Het boek kost € 19,99 euro. Info en bestellen kan via de website https://www.boekscout.nl/shop2/boek.php?bid=11118

Lees meer over