Strandfuif is dan wel afgelast, coronaproof feesten kan toch tijdens Bunker Sommar in Glabbeek

Bunker Sommar
Na het afgelasten van de Strandfuif komt Jeugdhuis De Bunker toch nog met een alternatief. Onder de noemer Bunker Sommar organiseren ze deze zomer elke zaterdag, op eentje na, een dj-set. Dat het er gezellig is, bewijst bovenstaande foto, die op de Facebookpagina van het jeugdhuis prijkt.

Aanvankelijk zag het er naar uit dat er dit jaar toch een Strandfuif kon doorgaan, het zou dan de 41ste editie geweest zijn, maar de coronamaatregelen verplichten de organiseren uiteindelijk tot het afgelasten ervan.

“Dat is natuurlijk heel jammer maar niet getreurd want een hele zomer lang kan je dus genieten van Bunker Sommar.  Elke zaterdag, behalve op 14 augustus, vinden er dj-sets plaats, telkens van 16 tot 01.00 uur”, zegt voorzitster Joke Jacquemijn.

Lees verder onder de foto. 

Bunker Sommar
Het feestje begint overdag om 16 uur. Foto: JH De Bunker

De feestjes worden coronaproof georganiseerd, in bubbels van acht, en vinden plaats in het bos achter de lokalen van het jeugdhuis. “Je kan er ook genieten van cocktails, drankjes en een unieke sfeer. In het bos achter De Bunker kan best veel volk maar aangezien de inkom gratis is, kom je best op tijd. Op 31 juli is het de beurt aan  Nico Morano, Marco Bailey, Sigvard en King Kai.

Meer info kan je vinden op de Facebookpagina van Jeugdhuis Bunker

Lees meer over