Eindelijk weer volwaardige Strandfuif, voor een keertje op plek waar het destijds begon

Foto: MD Photography

De Strandfuif in Glabbeek mag eindelijk weer doorgaan zoals voor de coronamaatregelen en keert eenmalig terug naar de plaats waar het destijds allemaal begon, dat wil zeggen vlakbij jeugdhuis De Bunker.

“De Strandfuif staat al jaren garant voor de grootste feestnacht van het jaar in Glabbeek. Na 2 speciale jaren wordt alles uit de kast gehaald voor een hete 41ste editie! Verwacht je aan alle gekende strandfuif-elementen in een ongezien decor, met de allerbeste Belgische DJ's”, luidt het bij de initiatiefnemers.  

Die dj’s zijn op zaterdag 6 augustus  Ilse Liebens, Nadiem Shah, Michael Midnight en Laston&Geo. Lokaal talent Doktha Dre x Breaze mag de avond op gang trekken en de tent openen.

"Ook dit jaar kiezen we voor een concept zonder timetables, wij stellen onze eigen discobar samen met enkele toppers uit het Belgische DJ-landschap. Dit zorgt voor een bijzonder eclectische mix van muziekgenres van 20 tot 8 uur.”

Tel daar nog de meterslange togen bij die de organisatoren voorzien, een cocktailbar en een foodcorner met foodtrucks en je weet dat het er een groots feest zal worden.

Lees meer over