Nieuwe full CD met 18 nummers van Paul Pans tegen oktober verwacht

Paul Pans
Het is bijna niet te geloven, maar Paul Pans uit Geetbets mag zich al een halve eeuw componist-tekstschrijver noemen. Om te vieren dat zijn eersteling vijftig jaar geleden op plaat verscheen, werkt hij momenteel aan een album met 18 eigen nummers.

“Wijlen Harry Herman vertolkte dat eerste nummer 'Beter laat dan nooit'”, vertelt Paul. “We zijn nu vijftig jaar verder en die eerste plaat mag wel herinnerd worden met een album van 18 zelfgeschreven nummers die ik zelf helemaal inzing.”

De 18 liedjes zijn Nederlandstalig en behoren tot de meest uiteenlopende genres, van pop tot jazzynummers, schlagers, reggae, rock 'n roll, ballades enz... Voor elk wat wils dus en erg tijdloos. Wie graag een album koopt en zeker wil zijn van een exemplaar, kan er best een (of meerdere) reserveren via mail, met vermelding van naam, adres, gsm-nummer en aantal albums. Het album kost € 10 per exemplaar.

Het album is op 1, 2 of 3 oktober af te halen bij AD Delhaize Geetbets afzakt, betaalt slechts 9 euro per album dankzij de zaakvoerders van de supermarkt, naar aanleiding van het weekend van de klant.

vrienden Paul Pans

Paul Pans and Music friends

Zo je wil weten voor welke zangers, zangeressen en groepen ik tijdens de afgelopen 50 jaar liedjes schreef, surf je naar Pauls website www.paulpans.be. Daartoe behoren bekende namen als Ann Christy, Barbara en Marc Dex, The Classic Illustration, Joe Harris, Jimmy Frey, Paul Severs, Will Ferdy, Jacques Raymond, Ingriani, Mieke, Bobby Prins, Danny Fabry, Guy Neve, Phil Kevin, Kris Struyven, Benny Scott en zovele anderen.

Bestellingen in de regio Tienen - Diest- Sint-Truiden worden gratis aan huis besteld. Info: 0495-65.03.31 www.paulpans.be

Lees meer over