Johan en de Alverman achterna op drie nieuwe beleefwandelingen in Geetbets

Beleefwandelingen Geetbets
 

De wandelingen werden zondagochtend voorgesteld door het gemeentebestuur en voorzitter van LEADING-werking Hageland, Monique Swinnen.

Op de nieuwe beleefwandelingen nemen Alvermannen, herinner u de verhalen van Johan en de Alverman van de toenmalige BRT,  Harry en Lotje je mee op sleeptouw en op elke wandeling krijg je een ander verhaal voorgeschoteld. Er is Het Avontuur met de Magische Kurk, De Bokkenrijdersproeven en Op avontuur met zes pootjes.

Nostalgisch terugdenken aan Johan en de Alverman

Op de voorstelling kwamen alvast heel wat gezinnen met kinderen af, net als andere wandelaars. “Ik ben enorm trots op het resultaat. Het doet ook mij terugdenken aan de verhalen van weleer. De avonturen passen ongelooflijk goed bij de natuurlijke decors op de wandelingen”, zegt burgemeester Jo Roggen (Open Vld).

Lees verder onder de foto.

Geetbets beleefwandelingen
Nostalgie troef want oudere wandelaars herinneren zich wellicht nog wel de verhalen van Johan en de Alverman van de toenmalige BRT

BV's vertellen de verhalen

Een aantal BV’s spraken de verhalen in, onder hen VTM gezicht Stef Wauters. “De mooie illustraties zijn gemaakt door Roger Fouquet en er werd zelfs een titelsong gemaakt voor de Bokkenrijdersproeven. Nu de mais hoog staat en de bladeren van de bomen verkleuren, kan je op zonnige dagen het mooiste van Geetbets zien”, vult schepen van Toerisme Roland Strouven (Open-Vld)  aan.

De Happy hageland app is beschikbaar in de Playstore (Android) en de App Store (IOS). Op de website, https://happyhageland.be, vind je ook de routes terug.

Beleefwandelingen
Zondagochtend werden de wandelingen voorgesteld in Geetbets

Lees meer over