Anti virus front maakt ophef met “Stop die corona”-single

Paul Pans
Zopas werd de release opgestart van de nieuwe muziekproductie “Stop die corona”, een single van de gelegenheidsformatie “AntiVirus Front” HAVF. Woensdagnamiddag was het lied al te horen op Radio 2 in het nationale programma “Beste Buren voor de Warmste Week”.

De gelegenheidsformatie Het AntiVirus Front HAVF pakt uit met een eerste, stevige single, waarvan de boodschap duidelijk is: “Zo we niet allemaal samen eensgezind strijden tegen het coronavirus en de daaruit volgende ziekte COVID-19, zullen er nog duizenden doden vallen en onmetelijk veel zwaar zieken”.

Naar het idee en op muziek van producer Paul Pans schreef Dennis Peirs, beter gekend als Jo met de Banjo (Jo Declercq), de tekst van het refrein en de twee strofen. Paul Pans nam de tekst van het rap-gedeelte voor zijn rekening en tekende voor de totale productie. “De single is een vingerwijzing naar zij die te laks, laattijdig of afwijzend reageren”, zegt Paul.

De single wordt online uitgebracht op het label Old Street Productions (D&V) en is te verkrijgen via de meeste portals, waaronder Spotify en iTunes. Ook op music.youtube is het nummer te horen.

Lees meer over