Vandalisme in Diest

Vandalisme Diest
Vorig weekend amuseerden vandalen zich met het openklappen van ruitenwissers in de Michel Theysstraat in Diest. Over het hoe en het waarom blijft het raden.

Het was priester Felix Van Meerbergen die het nieuws via zijn sociale media verspreidde. "Welke uilskuikens zijn deze nacht in de Michel Theysstraat weer op stap geweest. Reeks auto's werden de ruitenwissers beschadigd", schreef hij maar bij de politie kwam geen melding binnen. 

Feit is wel dat de auto's bezocht werden, zo blijkt wel uit de foto, en dat ook elders inwoners last hebben van jongeren die wel heel laat in de stad rondhangen." Verleden week hebben ze hier mijn brievenbus omgegooid en het was een zware . Schandalig ,waar dat ze hun toch mee bezig houden", schrijft iemand als repliek op het bericht van de priester. 

Ook N-VA lid Chris Flaimang ondervindt aan den lijve de problemen in Diest. "Deze nacht om half drie waren ze hier nog hun brommerkes aan het testen op de Warande", zegt ze in een repliek op het bericht van Van Meerbergen. 

Lees meer over