Reserve-lijst 65-plussers Diest

16 maart 2021 | 09u09 | Gepost door redobra@telenet.be
Vaccinatiecentrum Diest
Het vaccinatiecentrum Den Amer in Diest legt een reservelijst aan voor 65-plussers of mensen die dit jaar nog 65 worden om gevaccineerd te worden als er plaatsen vrijkomen in de vaccinatieplanning. Zo gaat er geen enkel spuitje verloren.

Op 19 februari ging de vaccinatie van de zorgprofessionals in vaccinatiecentrum Den Amer in Diest van start. Intussen zijn ook al 85-plussers aangeschreven en uitgenodigd om zich te laten vaccineren. Maar soms zijn er vrije plaatsten in de vaccinatieplanning. Om die op te vullen, mogen de vaccinatiecentra van de hogere overheid 65-plussers contacteren, zij komen op een reservelijst om sneller gevaccineerd te worden.

65-plussers (geboren in 1956 of eerder) uit Bekkevoort, Diest, Halen en Scherpenheuvel-Zichem kunnen zich vanaf nu inschrijven op een reservelijst via onze website. Het vaccinatiecentrum kan hen dan opbellen met de vraag om je op korte termijn, namelijk binnen enkele uren, aan te melden in het vaccinatiecentrum om je te laten vaccineren. Dit kan alleen als er vrije plaatsen zijn. Inwoners die niet opgebeld worden, worden in de volgende fase schriftelijk uitgenodigd om zich te laten vaccineren.

Lees meer over