PaasXperience in Diest voor de kids

25 maart 2021 | 16u52 | Gepost door redobra@telenet.be
Paasxperience Diest
Voor kinderen die graag taart eten is er deze paasperiode een leuke wandelzoektocht in Diest.

De paashaas is in het land. Hij verblijft in het paashaashuisje op de Halve Maan in Diest, maar heeft een gigantisch probleem. Hij maakt ieder jaar zijn overheerlijke paashaastaart, maar door al zijn enthousiast gehuppel is hij al zijn ingrediënten kwijt.

Rick Brans, schepen van Jeugd: “De paashaas is in Diest en hij heeft jullie hulp nodig! We hopen dat er zoveel mogelijk kinderen hem helpen met het terugvinden van z'n ingrediënten. Gelukkig is de jeugd in Diest de meest enthousiaste van het hele land, dus de paashaas kan op zijn twee oren slapen.”

Van maandag 29 maart tot en met zondag 18 april 2021 kunnen alle speurneuzen op zoek naar de ingrediënten van de paashaastaart. Print jouw plattegrond af via de website van de stad Diest of haal je kaartje af bij de Toeristische Dienst, of op De Halve Maan en ga op zoek naar de verloren ingrediënten! Alles gevonden? Dan kan je thuis zelf de paashaastaart maken dankzij een instructiefilmpje van het culinaire event- en cateringbureau De Kleine Chef.

Praktisch 

Wat?                   Een unieke paasbeleving

Wanneer?          Van 29 maart tot en met 18 april 2021

Waar?                 In en rond de Halve Maan in Diest

Prijs?                  Gratis

Plattegrond downloaden via www.diest.be/paasxperience-2021 of www.dekleinechef.be/nl/PaasXperience

De PaasXperience is een organisatie van Stad Diest en Provinciedomein Halve Maan Diest.

Lees meer over