Lions Club Diest hervat kledingophaling

Woon- en dagcentrum Poels van VZW Martine Van Camp
Voor het eerst sedert april 2019 kunnen de Lions van Diest weer een kledinginzameling organiseren. Ze roepen dan ook op om deze inzameling te steunen.

Na anderhalf jaar is het nu terug mogelijk voor de Lions Club Diest om de kledinginzameling te hervatten. Dit is goed nieuws voor de Lions, want het is een belangrijke vorm van inkomsten voor de club om haar goede" doelen te steunen. 

"Deze actie was tot 2019 de belangrijkste inkomstenbron van onze Lions Club. Dank zij deze actie konden wij het schoolgebouw van De Bremberg afbetalen. Nu rekenen wij opnieuw op een zelfde succes om het woon- en dagcentrum Poels van VZW Martine Van Camp financieel te kunnen ondersteunen", zegt Benoît De Ceunynck, namens de Lions Club Diest.

Op zaterdag 2 oktober van 9 uur tot 12 uur gaan de ophaalvoertuigen weer langs alle straten van Diest en deelgemeenten, Scherpenheuvel en deelgemeenten, Halen en deelgemeenten, Bekkevoort, Geetbets en Grazen. Gebruikte kleding is geen afval. Wil je dat jouw nog niet versleten kleding of schoenen een tweede leven krijgen, dan kan dat best via deze inzameling. Het steunt immers een zeer goed doel.

Lees meer over