Wie wordt de Slimste Bubbel van Boutersem?

Quiz en trappisten
Op zaterdag 24 april organiseert Jin Scouts Boutersem een online quiz waarbij er na afloop één team zich de slimste bubbel van Boutersem zal kronen. Naast het quizzen voorziet de jin ook nog biermanden die ervoor zullen zorgen dat de hersenen goed gesmeerd blijven. Inschrijven kan nog tot 17 april.

Voor wie met heimwee terugdenkt aan die memorabele quiz- en trappistenavonden.: de biermand is met grote zorg samengesteld en bevat 12 bieren, waaronder uiteraard de gebruikelijke trappisten en zware bieren. Maar er is ook aandacht besteed aan het eigen dorp en daarom zal ook Lander in de mand terug te vinden zijn.

 De quiz zal zaterdag 24 april starten om 20 uur.  De link hiervoor wordt later gedeeld via mail. De inschrijvingsprijs bedraagt 20 euro per team en dient overgeschreven te worden op BE39 7310 4647 7119, met vermelding: Bubbelnaam + Slimste Bubbel van Boutersem.. Daarnaast kan men ook nog een biermand bestellen voor een extra 30 euro. De biermand komt de organisatie gratis aan huis afzetten. Let op, inschrijven kan slechts tot 17 april.

 

Lees meer over