Werken aan Willebringsestraat en Torenhofstraat in Willebringen

22 november 2021 | 14u15 | Gepost door christian.henn…
Beschadigde betonplaten
Op 1 december starten de herstellingswerken in de Willebringestraat. Op 17 januari 2022 volgen de weg- en rioleringswerken in de Torenhofstraat, eveneens in Willebringen

In de Willebringsestraat starten in december de herstellingswerken van het platenbeton op de rijbaan  vanaf het kruispunt met de Torenhofstraat tot aan de brug over de E40 , dus richting Kumtich. De beschadigde platen (foto)  worden vervangen. De rijbaan zal worden afgesloten van 1 tot 23 december. De periode voor het onderbreken van de straat om de lange betonstroken te vervangen, zal tot een minimum herleid worden. Plaatselijk verkeer voor de bewoners wordt zoveel mogelijk gewaarborgd.

Mochten de werken uitlopen, dan zal de weg afgesloten zijn tot maximum 17 januari 2022. Daarna wordt een deel van de rijbaan vrijgemaakt voor doorgaand verkeer, dit gezien de start van de werken in de Torenhofstraat. Er is een omleiding voorzien via het centrum van Vertrijk.

Torenhofstraat

Op 17 januari 2022 starten de weg- en rioleringswerken in de Torenhofstraat vanaf het kruispunt met de Hertenstraat tot aan de brug, richting Vertrijk. De rijbaan zal worden afgesloten van 17 januari tot 30 april 2022. Fietsverkeer wordt toegelaten op voorwaarde dat de fietsers afstappen ter hoogte van de aan gang zijnde werken. Plaatselijk verkeer voor de bewoners zal enkel buiten de werkuren mogelijk zijn. Er is dan een omleiding voorzien via het centrum van Kumtich.

Lees meer over