Weg richting E40 in Vertrijk afgesloten vanaf 17 mei

Geen doorgang meer tot E40
Op 17 mei starten de werken in de Neervelpsestraat en Smidstraat en is er geen doorgang meer mogelijk tussen de Stationsstraat en de E40 oprit. Doorgaand verkeer naar de E40 wordt omgeleid naar Tienen of naar Haasrode.

Het Agentschap Wegen en Verkeer start op maandag 17 mei met de renovatie van het wegdek in de Neervelpsestraat en de Smidstraat. Tussen de op- en afrit van de E40 en de Stationsstraat worden de oude asfaltlagen verwijderd, de betonplaten hersteld en de oneffenheden tussen de betonplaten weggewerkt. Daarna krijgen zowel de rijbaan als de fietspaden een gloednieuwe asfaltverharding. In de zone van de bebouwde kom, vanaf de Stationsstraat tot iets voorbij de Kerkweg, legt het gemeentebestuur van Boutersem tegelijk nieuwe voetpaden aan.

Wie alles wil weten over de werken schrijft zich best in voor de online infosessie, georganiseerd door het Agentschap Wegen en Verkeer en de gemeente Boutersem op maandag 10 mei om 19.30 uur. Vooraf inschrijven via www.wegenenverkeer.be/boutersem. Inschrijven kan tot donderdag 6 mei. Op de dag van het online informatiemoment ontvangt wie ingeschreven heeft een instructiemail met praktische afspraken.

Lees meer over