Speelterrein Kerkom wordt vernieuwd: welk toestel vinden kinderen het leukst?

22 november 2021 | 11u22 | Gepost door christian.henn…
het terrein in Kerkom
Het speelterrein in Kerkom aan de Boerenzaal zal vernieuwd worden. In mei lanceerde de dienst Vrije Tijd van de gemeente Boutersem een bevraging over de noden en wensen over een nieuwe invulling van het speelterrein. De gemeente ontving verschillende voorstellen en suggesties. Met een nieuwe bevraging wordt nu onderzocht wat als het leukst ervaren wordt.

“Deze bevraging is van relatief korte duur, dus vul hem zeker zo snel mogelijk in. Op die manier kunnen we tijdig de productie laten starten en zouden we het speelterrein in het voorjaar van 2022 volledig kunnen open gaan”, aldus de dienst Vrije Tijd..

Er wordt gevraagd welke van de speeltoestellen kinderen het leukst vinden, waar ze het best op kunnen klimmen met touwen, op welke toestellen men het best kan glijden, of klimmen en springen.  Tenslotte wordt gevraagd het favoriete toestel aan te duiden, als er maar één mag gekozen worden.

Er is keuze tussen een parcours voor kinderen vanaf 4 jaar, een vogelnestschommel voor alle leeftijden, een duikelrek, een klimparcours, een toren met glijbaan, een speelhuisje, een andere toren met glijbaan, een laag parcours, stappalen, een speelheuvel, een wip, een hangmap en nog een toren met glijbaan. In de enquête kunnen meerdere antwoorden gegeven worden en staan er afbeeldingen van de speeltoestellen. Bijkomende vragen kunnen gericht worden tot vrijetijd@boutersem.be

De uiterste invuldatum is 1 december. Op die manier kan tijdig de productie gestart worden en kan het speelterrein in het voorjaar van 2022 open gaan.

Enquête: https://forms.gle/4n2uNRsvfm8vQ9xX9       

Lees meer over