Samen studeren in magazijn De Snoek in Vertrijk

Plaats om samen te studeren in De Snoek
In samenwerking met Magazijn De Snoek heropent de gemeente Boutersem een stille studeerruimte ‘Silent Places’ voor studenten, en dit vanaf maandag 12 april.

Van maandag 12 april tot zondag 18 april kunnen studenten gedurende één week terecht in Magazijn De Snoek, aan de Stationsstraat 59 in Vertrijk-Boutersem, waar ze met voldoende afstand en conform de corona maatregelen samen kunnen studeren. De Snoek zal open zijn telkens van 8 tot 22 uur.

De huidige voorschriften rond corona laten niet toe dat er binnen in de studeerruimte gegeten wordt, dus is er geen mogelijkheid tot lunch binnen. Iedereen brengt zijn eigen studiemateriaal mee, dus ook best een verlengkabel voor de computer. Bij het binnenkomen worden een aantal maatregelen gevolgd als het ontsmetten van handen en de tafel. Uiteraard houdt men afstand en zijn mondkapjes verplicht. Er is Wifi voorzien.

Reserveren van een plaats is verplicht, door een mailtje te sturen naar magazijndesnoek@gmail.com en in CC naar jeugddienst@boutersem.be met vermelding van: inschrijving 'Silent places' Magazijn De Snoek, en alle gegevens als GSM nummer, gewenste dagen. In noodgevallen kan men bellen naar 0493/64.03.91

Lees meer over