Online infomoment over werken tussen Willebringen en Kumtich

6 mei 2021 | 11u21 | Gepost door christian.henn…
Info over de werken die duren tot augustus
Op algemene aanvraag heeft het lokaal bestuur vergaderd met de verschillende actoren van de werken in Willebringen en werd besloten om een infomoment te organiseren over de werken in Willebringen. Omwille van de coronamaatregelen zal dit een digitale vergadering worden, op maandag 17 mei 2021 om 19.30 uur.

De Willebringsestraat is sedert maandag 3 mei afgesloten vanaf het kruispunt met de Torenhofstraat richting Kumtich. Tot eind augustus zal er geen doorgaand verkeer mogelijk zijn vanuit het centrum van Willebringen richting Kumtich en omgekeerd. De brug over de E40 (foto) is volledig afgesloten.

De verschillende verantwoordelijken zullen de werken toelichten. Er is uiteraard mogelijkheid tot het stellen van vragen. Het gaat om de wegenwerken Willebringsestraat-Tassinstraat en de wegenwerken Hertenstraat - Torenhofstraat - Geestelijke Hoek/Domstraat.

Om hieraan deel te nemen moet men zich inschrijven tegen 14 mei via het E-loket van Boutersem https://www.boutersem.be/E-loket  via het formulier ‘Inschrijving Infomoment Werken Willebringen’,  https://www.boutersem.be/eloketdetail/71/inschrijving-infomoment-werken-willebringen . Een uitnodiging voor de digitale online sessie volgt dan.

Lees meer over