Meimaand wordt kapelletjesmaand in Boutersem

Fietstocht langs kapelletjes
Okra Boutersem werkte een mooie fietstocht van 22 kilometer in de gemeente uit, voor deze meimaand. Kapelletjes zijn het thema van de fietstocht.

Het wordt een tocht van 22 km, waarbij je kennis maakt met de twee gezichten van de gemeente: het druk bewoonde gedeelte langs de Leuvensesteenweg en de open ruimtes van Neervelp en Willebringen. Het thema van deze route is de rijkdom aan kapelletjes in Boutersem. (foto Okra)

De Okra- leden kregen al de mooie brochure met routebeschrijving bij het maandelijks magazine. Sinds 30 april ligt de brochure in de hal van de bibliotheek. Alle informatie is ook terug te vinden op de documentatiewebsite. De brochure en wegbeschrijving is terug te vinden op https://drive.google.com/.../1-Vha6PZXwKQg6OyQ1.../view... Voor de kaart met de route op A4 formaat kun je terecht op https://drive.google.com/.../1EbskSJzox5hSgR2eKnP.../view... Je vindt het .gpx bestand voor een wandel/fiets GPS-toestel op https://drive.google.com/.../1LNZTxawLej0ROXY9Qxs.../view... Info: okraboutersem@telenet.be

Lees meer over