Kom genieten van een middeleeuwse maaltijd in gezelschap van ridders en jonkvrouwen in Boutersem

Het kasteel van Kwabeek
Het kasteeldomein van Kwabeek wordt omwille van zijn 750ste verjaardag ingekleed in een Middeleeuws decor op zaterdag 25 en zondag 26 september, telkens van 10 tot 18 uur. Mensen konden al eerder inschrijven voor de middeleeuwse markt, maar nu krijgt iedereen de kans om samen met ridders en jonkvrouwen in te schrijven voor een middeleeuwse dis.

Het Middeleeuws spektakel diner vindt plaats op zaterdag 25 september. Er zullen twee shifts van telkens 1 uur zijn. De eerste shift loopt van 18 tot 19 uur. De tweede shift start om 19.30 uur.

Waan jezelf een aantal eeuwen terug in de tijd. Gedurende een uur zal je worden ondergedompeld in een levende geschiedenis vol met middeleeuwse kostuums, muziek en overheerlijk eten en drinken. Inschrijven hiervoor kan tot 22 september. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij. Na inschrijving ontvang men een e-mailbevestiging met het rekeningnummer van de gemeente. Na betaling komt een definitieve bevestigingsmail.

Op het menu voor de volwassenen: bord met gekookte hesp, Hagelandse boerenhesp, paté, kop, pens, Vertrijkse sla, schelmenrol, assortiment groenten, Hagelandse saus, drie broodjes, boter en onbeperkte drank. Dit voor 25 euro per persoon.

Op het menu van 15 euro voor kinderen: bord met gekookte hesp, pens, schelmenrol, hespenworst, assortiment groenten, mayonaise, twee kleine broodjes, boter en onbeperkte drank .

Inschrijven via: https://www.boutersem.be/eloketdetail/73/inschrijving-middeleeuws-diner-750-jaar-kwabeek

Lees meer over