Kerkomsesteenweg op 2 juni onderbroken voor alle verkeer

31 mei 2021 | 09u44 | Gepost door christian.henn…
Werken aan Kerkomsesteenweg die afgesloten werd
Vanaf vandaag 31 mei zullen er opnieuw plaatselijk werkzaamheden zijn langs de Kerkomsesteenweg en de Malendriesstraat in de Boutersemse deelgemeente Kerkom.

Voor de aanleg van de fietssuggestiestroken moeten er freeswerken en slemwerken uitgevoerd worden. In tegenstelling tot wat eerder werd aangekondigd, zal de Kerkomsesteenweg op 2 juni overdag onderbroken worden voor alle verkeer vanaf het kruispunt met de Malendriesstraat/Kumtichsestraat tot aan de aansluiting van het fietspad , aan de eerste verkeersremmer in de richting van Boutersem centrum. Eerst werd gedacht te werken met verkeerslichten waarbij voertuigen alternerend konden doorrijden, maar dat gaat niet door.

Voor de uitvoering van de werkzaamheden langs de Malendriesstraat tussen het kruispunt van de Kerkomsesteenweg en het kruispunt met de Boskouterstaat zal het verkeer omgeleid worden via de Boskouterstraat en Koppeleikenstraat. Deze werken worden vermoedelijk uitgevoerd tussen 31 mei en 4 juni. Er zal een uitzondering van toepassing zijn voor de Schoolbussen en de bussen van De Lijn.

Lees meer over