Kan GERANIMO plaats vinden in de Boerenzaal van Kerkom?

4 maart 2021 | 14u28 | Gepost door christian.henn…
Een fysieke of een digitale vergadering
De gemeente Boutersem nodigt uit op de eerste Gemeentelijke Ruimte en Aftoetsing van Nieuwe Mobiliteit, afgekort GERANIMO, op donderdag 11 maart om 19 uur. Wordt het een fysieke vergadering in de Boerenzaal (foto) van Kerkom of een digitale vergadering?

Op deze avond zal men het vooral hebben over de algehele mobiliteit in Boutersem en over waar  Boutersem naar toe moet gaan met de mobiliteitsvragen van de toekomst. ‘Waar moeten we naartoe met het openbaar vervoer? Welke fiets- en wandelinfrastructuur? Wat met onze Trage wegen? En hoe behouden we een vlotte maar veilige doorstroming? Kindvriendelijke schoolomgevingen en zoveel meer? ‘, aldus schepen voor Mobiliteit Maarten Devroye.

Wie wil meedenken over de toekomst van de mobiliteit in Boutersem stuurt snel een email naar mobiliteit@boutersem.be  met als titel GERANIMO en de nodige gegevens. Wie inschrijft ontvangt  tijdig een uitnodiging met de agenda voor deze avond. Men hoopt dit fysiek te laten doorgaan in de Boerenzaal in Kerkom als corona het toelaat. Anders voorziet de gemeente een  digitaal platform.

Lees meer over