Conservator Snoekengracht Boutersem doet gooi naar titel van beste zeiser

Zeiskampioenschap in Leuven
Wie wordt Zeiskampioen 2021? Zou het de conservator van de Snoekengracht in Boutersem kunnen worden, want hij neemt alleszins deel aan het kampioenschap in de abdij van Vlierbeek in Leuven op 15 mei.

Het Zeisteam en Natuurpunt Leuven delen de liefde voor het ambacht van het zeisen en willen oud en jong samenbrengen. Is zeisen een sport, natuurbeheer, wellness, landbouw of meditatie? Voor velen een combinatie die ze gewoon graag doen. Men kan meedoen in één van de competities, of kom supporteren, in de boomgaard van de abdij van Vlierbeek in Leuven op 15 mei. Inschrijven verplicht: http://www.natuurpunt.be/.../natuurpunt.../zeiskampioenschap

De zeis (foto Natuurpunt) is overal weer in opmars. Vandaar het idee, in navolging van evenementen in andere landen, om alle fans van zeisen en mensen die er graag meer over willen weten samen te brengen in een zeiskampioenschap. Dit evenement past binnen het kader van het 20 jarig bestaan van Natuurpunt Leuven. Op zaterdag 15 mei zijn er de wedstrijden en op 16 mei zeisinitiatie.

Info: stijn@zeis.ignitron.net

Lees meer over