Wie maakt de lekkerste mocktail?

mocktail

Bekkevoort gaat op zoek naar de inwoner die de lekkerste mocktail kan maken. Voor hem of haar heeft de gemeente een prijs klaarliggen.

Met het initiatief wil de gemeente de actie Tournée Minérale, waarbij iedereen wordt opgeroepen om tijdens de maand februari geen alcohol te drinken, extra in de kijker zetten.

De focus van Tournéé Minérale ligt dit jaar op je vrij voelen: vrij van een kater met een verloren dag tot gevolg, vrij van sociale druk om te drinken en vrij om tijdens de rest van het jaar op een doordachte manier zelf te bepalen wanneer je wel of niet een glas drinkt. Op hun website vind je al een groot aanbod van alcoholvrije dranken maar Bekkevoort gaat nu op zoek naar de inwoner/inwoonster die de lekkerste mocktail, zeg maar een cocktail zonder alcohol, kan maken.

Bezorg jouw recept , samen met een originele naam en een foto van jouw mocktail aan de gemeente voor 4 februari. Dat kan mailgewijs via info@bekkevoort.be maar ook via de Facebookpagina of per post ( Eugeen Coolstraat 17 in 3460 Bekkevoort.)

De winnaar krijgt een lekker geschenkpakket.

Bovenstaande foto is van de website van de gemeente. 

Lees meer over