Pieter Devos onthaald als een ware held in zijn gemeente Bekkevoort

10 augustus 2021 | 13u36 | Gepost door redobra@telenet.be
Marc Smets van Nicky's Catwalk (Diest) feliciteert Pieter Devos
Het Hageland, en in het bijzonder Bekkevoort , is nog steeds in feeststemming door de bronzen plak van Pieter Devos. Hoewel hij maar weinig tijd heeft omdat er al nieuwe wedstrijden voor de deur staan, maakte hij toch even tijd om heel wat mensen te groeten in zijn gemeente, nadat hij maandagavond terugkeerde uit Japan.

Deze blok bevat inhoud waarvoor je marketing-cookies moet toestaan. Cookie-instellingen aanpassen

Het Hageland is trots op Pieter Devos die een knappe prestatie neerzette met de Belgische Jumpingploeg op de Olympische Spelen in Tokyo waar ze brons behaalden. Als opgeviste invaller toonde ook hij zich van zijn beste kant en dat kon plotsklaps ook heel de wereld zien. 

De man uit Bekkevoort werd  als een held op de luchthaven onthaald en dat zette zich door tot hij terug thuis was. Op heel wat plaatsen werd hij toegejuicht en gefeliciteerd. De gemeente Bekkevoort is alvast van plan om hem uitgebreid te vieren, maar moet met de topruiter nog afspreken hoe en wat, de komende weken heeft die nog verschillende wedstrijden in zijn agenda staan, hij zit alweer in het zadel om, onder andere, wedstrijden in Londen voor te bereiden. 

Anderzijds geniet hij wel van de vele bewonderingen, die op sociale- en andere media verschijnen. Ook in Diest, waar Pieter regelmatig gespot wordt, is men fier op zijn prestatie. Horecea-uitbater Marc Smets van Nicky's Catwalk feliciteerde Pieter uitbundig en postte met trots een aantal foto's van zijn bezoek aan zijn zaak nadat ie terug in ons land was (cf. onderstaande foto). 

Lees meer over