Glamping Koningsbos weldra eigen terrein in Assent

Glamping op leuke plekjes
Glampen in eigen tuin of bij enkele dartele alpaca’s in Scherpenheuvel? Of liever op het podium van openluchttheater de Warande in Diest? Het kan allemaal. Weldra zelfs op een permanent beschikbaar terrein in Assent.

Een paar maanden geleden stampten Raf Vanlaer en Bieke Van Gelder Glamping Koningsbos uit de grond. "In afwachting van de realisatie van een eigen glamping-terreintje in Assent (Bekkevoort), verhuren we een volledig ingerichte bell-tent: een comfortabel bed, nachttafeltjes, kussens en dekens, sfeervolle verlichting, een zeteltje, kamerplantjes, kortom alles om te genieten van een luxe-kampeerervaring", zeggen Raf en Bieke. 

"De glampers hoeven zich geen zorgen te maken over gesleur met tentenstokken, zeilen en piketten: alles wordt voor hen opgebouwd, ingericht en nadien weer netjes afgebroken. Het enige wat we nodig hebben is voldoende plaats om de bell-tent van 5m diameter te plaatsen. Maar ook een kinderfeestje, een sleepover, een gypsy picknick of filmavondje kan." 

Voor wie zelf geen tuin heeft biedt het duo ook enkele arrangementen aan. Zo kan je van 26 tot en met 29 augustus glampen bij de alpaca’s. Dat betekent een smakelijke tapasmaaltijd, een knusse nacht onder het golvende canvas van onze bell-tent, 's ochtends heerlijk ontbijten en dat allemaal onder de goedkeurende blikken van drie dartele alpaca's. 

Gedurende elk weekend van september zijn er leuke formules tijdens Re:lict, het eigenzinnig stadsfestival dat de hele maand september bijzondere (erfgoed)plekken in Diest inpalmt. "Het is een ideaal moment om eens met andere ogen naar het rijke erfgoed van de stad te kijken. Het openluchttheater is één van de vele verborgen parels van Diest. Hoe cool zou het zijn om eens een nachtje door te brengen op het podium en in intieme sfeer te genieten van de magie van die prachtige locatie... Dit is je kans", zegt Bieke.

Meer info: https://linktr.ee/glampingkoningsbos

Lees meer over