Verkleed als K3 naar de kermis: "Ik wil nog iets doen met Bumba en met fruit"

K3
Op de kermis in Betekom, een deelgemeente van Begijnendijk, keken bezoekers even vreemd op toen Daan Verschueren (25) uit Tremelo en Timon Verbeeck (19) uit Lochristi er als K3'tjes aankwamen. De twee doen wel meer zotte zaken die ze met plezier delen op hun YouTube en Tik Tok kanalen. "Toen ik mijn prik moest halen, ging ik er naartoe als Mega Mindy".

Zelf werkt Daan voor Dedsit, een productiehuis dat werkt onder de vleugels van Studio 100. "Dat we ons verkleden als figuren uit die stal heeft er eigenlijk niets mee te maken, het zijn gewoon leuke personages. De kinderen waren in elk geval zeer enthousiast en door het dolle heen. Hun ouders keken eerst even vreemd op maar waren daarna ook mee. We willen met onze stunts mensen even laten lachen in deze coronatijden, ik denk dat iedereen daar wel behoefte aan heeft", vertelt Daan die met Timon ook al een nummer opnam. 

"Aan het begin van de zomer brachten we ons liedje Wat Doe Je? uit en dat scoorde behoorlijk. We zijn intussen aan het werken aan een vervolg hierop en in oktober zouden we Ma Stobbe uitbrengen. Dat is een uitspraak die Timon vaak doet en waar kinderen om moeten lachen."

Lees verder onder de foto. 

K3 op de kermis
Hoe zotter, hoe prettiger

Nog eens als Bumba of Kabouter Plop iets doen

Intussen heeft Daan zo'n 148.000 volgers op Tik Tok maar hij droomt van meer. "Het zou fijn zijn om de kaap van 200.000 te overschrijden. Ik zou wel nooit mijn job opgeven om fulltime influencer te worden, daarvoor werk ik te graag als redacteur voor tv. Voor de coronapandemie hebben we een aantal keer opgetreden en ik hoop dit binnenkort wel opnieuw te kunnen doen. Op mijn bucketlist staat ook nog wel iets als Bumba en Kabouter Plop.  Ik wil me ook nog eens verkleden als fruit, een banaan bijvoorbeeld. Waar en wanneer dat zal gebeuren, weet ik zelf nog niet maar je gaat ons nog wel zien opduiken in het straatbeeld. Gelukkig heb ik in Timon een goede kompaan, hij is namelijk even zot als ik", besluit hij lachend. 

Onderstaand het filmpje dat de 2 maakten van hun optreden op de kermis. 

Deze blok bevat inhoud waarvoor je marketing-cookies moet toestaan. Cookie-instellingen aanpassen

Lees meer over