Je schenkt gratis courgettes maar ook je kruiwagen wordt meegenomen

Kruiwagen gestolen
Het zal je maar gebeuren, je wilt mensen verblijden met gratis courgettes maar die begrijpen de boodschap niet helemaal juist en gaan ook met je kruiwagen aan de haal. Raadslid van Samen Fred De Keyser in Begijnendijk deelde het nieuws op zijn sociale media want de gedeputeerde is zijn schoonvader.

“Recht onder op de foto (cf. bovenstaand) stond deze morgen een kruiwagen met een lading courgettes die men gratis mocht meenemen. Vanzelfsprekend ging dat over de groenten maar iemand nam ook de kruiwagen mee”, zegt het raadslid op zijn sociale media. 

Op het bordje stond wel degelijk 'Gratis Courgettes' maar blijkbaar dacht iemand dat dit dus ook van toepassing was voor de kruiwagen waarin de groenten opgestapeld lagen. “Diegene die dacht dat hij of zij de kruiwagen ook gratis mocht meenemen, mag deze terug afzetten in de Soelstraat. We kunnen er nog mee lachen, maar mijn schoonvader is er toch wel het hart van in, zijn oude kruiwagen is voor hem niet zomaar te vervangen door een nieuwe, al zegt hij mij vandaag dat hij toch maar naar de Brico zal rijden om een nieuwe te halen",  besluit De Keyser.

Lees meer over