Heerlijke zomeractie 'De stoel Begijnendijk' eindigt met superprijzen

Inge Stas lanceerde 'De stoel' in Begijnendijk
Tijdens de zomervakantie reisde 'De stoel' rond in Begijnendijk en Betekom. Op dinsdag 31 augustus vond de laatste editie van de leuke actie opgezet door Inge Stas, plaats.

In de zomermaanden juli en augustus konden de inwoners van Begijnendijk deelnemen aan het leuke spel 'De stoel'. Dagelijks werd er een foto geplaatst van waar de stoel zich bevond. Wie het eerst bij de stoel kwam won een prijs aangeboden door een lokale handelaar - of particuliere schenker.

Het initiatief kwam van Inge Stas. Ze werd daarbij geholpen door Julie Magnini en Sofie Claes. Ook Yvette Van Dyck van de retoucheshop in Begijnendijk steunde Inge bij haar actie. Voor de in totaal 90 prijzen konden de dames rekenen op de sponsoring van heel wat handelaars in Begijnendijk-Betekom. 

Bij de laatste editie werden de lotjes voor de twee 'hoofdtroostprijzen' getrokken. Elke deelnemer die bij de stoel te laat kwam in die twee maanden, mocht een lotje invullen. De winnaars werden Hilde Delveaux en Tom Ceelen, die respectievelijk een barbecue en een geschenkpakket van Likeuren De Gent uit Betekom wonnen.

De drie dames, Inge, Julie en Sofie werden gefeliciteerd voor hun inzet en kregen een met 'De Stoel' geborduurde handdoek als geschenk van Yvette.

Tijdens de afsluiting van deze leuke zomeractie liet Inge zich al ontvallen dit volgend jaar opnieuw te organiseren. Haar helpende handen gaven daarbij aan ook weer een handje toe te steken dan.

Winnaars De Stoel voor kinderen op de laatste dag
Winnaars De Stoel voor kinderen op de laatste dag
De dames van De Stoel Begijnendijk
De dames van De Stoel Begijnendijk in de bloemetjes gezet

Lees meer over