Vzw Poëzie Aarschot herneemt de maandelijkse boekenmarkt

Boekenmarkt Aarschot
Op zondag 13 juni 2021 wordt de boekenmarkt voor het eerst terug georganiseerd. De standhouders verwelkomen de boekenliefhebbers binnen in de refter en buiten op de speelplaats van het Atheneum, Schoolstraat 1 in Aarschot.

Vzw Poëzie Aarschot organiseert in samenwerking met Atheneum Kamsa vanaf zondag 13 juni 2021  terug de gekende boekenmarkt en dit weer het hele jaar door in het Atheneum, Schoolstraat 1. Op de boekenmarkt vind je onder meer oude documenten, nieuwe en tweedehandsboeken, strips, prentkaarten, kranten... . De boekenmarkt gaat elke tweede zondag van de maand door, telkens van 10 tot 16 uur. "We zijn blij dat we eindelijk weer kunnen starten met onze boekenmarkt. Onze standhouders en uiteraard ook de boekenliefhebbers keken er al lang naar uit, maar nu kan het gelukkig ook weer", zegt Johan Noppen van de VZW Poëzie Aarschot. 

Standhouders kunnen zich melden via mail boekenmarkt.aarschot@gmail.com. Ook wie een keer zijn of haar boekenovertal wil verkopen is welkom als standhouder. De toegang tot de boekenmarkt is voor het publiek - de boekensnuisteraars- gratis.

Lees meer over